logo

Hoe kan ik de money order


hoe kan ik de money order

Citeer, citeer ja, heel makkelijk, ik heb het al 2x gedaan en zal het dit jaar weer doen (ik betaal er mijn verblijf mee).
You may want to add details about the nature of the transaction, such as the name of the item you are paying for.
In some cases you will be able to pay with a credit or debit card.Als het regent in Limburg, kan het op Aarde best mooi weer zijn.Re: hoe werkt een money order?Buy a money order for the desired amount.Met citaat reageren 20 augustus 2003, 08:45 #9 Oorspronkelijk geplaatst door sash Money Order is vrij simpel.Of juist heel goed?Je hebt de NAW gegevens van de persoon nodig, en ook is handig om te weten het dichtstbijzijnde locatie waar hij zijn MoneyOrder kan ophalen.
However, online companies usually charge steeper fees than local establishments.
Some money orders will have a space for you to fill in your name and address or other information.
Ik heb al veel dingen gekocht via Ebay en vooraf betaald, van overhemden van 3 dollar tot pedalen van 250 dollar en echt alles is aangekomen.
Visit a few different places and choose the one with the lowest fee.Decide on the amount and be prepared to pay with cash or a card.If you wish to fill this out, do so in blue or black ink.Since money orders are often used to pay people you may not know well, it's good to keep a personal record of the money order in case a problem arises.If the money order lands in someone else's hands before it is filled out, that person could fill in their own name and cash.Tenminste, ik denk dat dat het.Als je bij een gewone bank zit de beste gokkasten bij mohegan sun zendaya kan je gewoon naar een filiaal gaan en het a la minuten laten overmaken.Oorspronkelijk geplaatst door dml Als ik je nou vertel dat ik op een met snaren bespannen koeienkut speel, die ik met mijn tong tokkel, is het dan slecht?Write your name in the From, Purchaser, Sender, or Remitter, field.Vervolgens mail je de ontvanger een verkregen code, en jou gegevens, en hij kan zijn geld ophalen.


Sitemap